Blog
Vítejte na našem blogu, kde vás necháme nahlédnout do zákulisí naší pražírny. Objevte novinky v našem sortimentu, podívejte se na aktuality ohledně provozní doby nebo si přečtěte o našich cestách po světě za nejkvalitnější kávou. Sledujte nás a buďte vždy o krok napřed s tím, co se u nás děje.
Vánoční pracovní doba a poslední objednávky
Poslední objednávky před Vánocemi přijímáme během zítřejšího dne 20.12.2016. Následně si pak budeme užívat dovolené až do 2.1.2017, neváhejte a objednávejte ještě letos.
Ohlédnutí za Králem vín 2016
Letos se nám podařila spousta zajimavých akcí a projektů a mezi ně se řadí i zahájení spolupráce s turné Krále vín. Tato dlouhodobá spolupráce nám umožňuje prezentovat naši pražírnu před stovkami lidí a ukázat jim, že i mladá a malá pražírna dokáže vyrobit skvělou kávu, která spolu s prvotřídním servisem může vystřelit jejich podnikání do astronomických výšin.
Komerční kávy aneb není káva jako káva
Víte jak jsou na tom komerční kávy v supermarketech? Jednoduše špatně. Známe výsledky.
Týden kávy a trhy kávy v hotelu Continental
Tento víkend jsme se zúčastnili trhů kávy, kde jsme prošli různými přednáškami a cuppingy. Odnášíme si spoustu nových informací, novou knihu Jozefa Augustína U kávy o kávě a kávovinách, ale i rostlinky kávovníku do naší pražírny. Do budoucna se můžete těšit například na Cascaru, ze které můžete připravit osvěžující letní nápoj nebo teplý "čaj" na chladné zimní dny.
Král vín aneb jaká byla naše premiéra
První z řady královských koštů je za námi. Jak bychom tuto významnou společenskou událost zhodnotili?
Recept na vynikající čokoládové cookies
Úprava vzhledu a platební brána
Pro pohodlnější nákup jsme upravili design našeho internetového obchodu. Další novinkou je možnost zaplatit za zboží kartou pomocí online platební brány, po měsíci čekání se nakonec vše podařilo. Tak hurá do toho :-)
Recept: Avokádová mousse
Máte chuť na něco sladkého ke kávě, ale přesto vás neláká tuna šlehačky, mouky, máslo a tak podobně? Nevadí, máme tu jedno řešení, ze kterého budete nadšení. Avokádová mousse neboli pěna, je snadná a rychlá záležitost.
Rozdíl mezi instantní kávou a čerstvě praženou
Víte, že rozdíl mezi kvalitní kávou z naší pražírny a instantní kávou může být jen 1 Kč na porci? Bojujeme za čerstvou kávu!
Platební brána 3, 2, 1 ...... start?
Máme pro Vás 2 zprávy!
A klasicky - jednu dobrou, jednu špatnou.
Originální recept na velikonoční vajíčka
Máme pro Vás originální recept na velikonoční vajíčka. Pro zachování pozitivní mysli doporučujeme přeskočit body 1 až 9.
Spuštění stránek s e-shopem
Dnes 14.2. jsme spustili nové webové stránky spolu s e-shopem.